healthsolutions
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 10:19

Θεραπευτήριο Αθηνών: Σύγχρονες λύσεις, ποιοτική εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, το Θεραπευτήριο Αθηνών έθεσε ως στόχο να καταστήσει τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας προσβάσιμες σε όλους, αναγνωρίζοντας ότι η υγεία αποτελεί ένα πολύτιμο αγαθό που πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες.

Επενδύοντας διαρκώς στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της αγοράς ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που εγγυάται την ακρίβεια και την ασφάλεια των ιατρικών εξετάσεων, αλλά και στην στελέχωση των τμημάτων του με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το Θεραπευτήριο Αθηνών βρίσκεται δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται από προβλήματα υγείας, προτάσσοντας στην αγορά υγείας το δικό του όραμα: σύγχρονες λύσεις, ποιοτική ιατρική φροντίδα και προσιτές τιμές.

 «Ως διοίκηση από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του Θεραπευτηρίου Αθηνών το 2016 το στοίχημα μας ήταν: "Όλο και υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, με σταθερά προσιτές τιμές". Στις μέρες μας, που όλα ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα και η ποιότητα είναι πάντα ζητούμενο, μπορούμε να κερδίσουμε ένα τέτοιο στοίχημα; Η πορεία του Θεραπευτηρίου Αθηνών μέχρι σήμερα, απαντάει θετικά και δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι η απάντηση θα αλλάξει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Σταθόπουλος, Διοικητικός Διευθυντής του Θεραπευτηρίου Αθηνών.

Η τοποθεσία του Θεραπευτηρίου Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας με ένα σύγχρονο και ανακαινισμένο κτήριο 7 ορόφων και 69 κλινών καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού πολιτών σε ένα μεγάλο εύρος παθήσεων. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εγγυώνται το βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα και την παροχή ιατρικής φροντίδας υψηλής ποιότητας.

Υπηρεσίες υγείας με επίκεντρο τον ασθενή

Το Θεραπευτήριο Αθηνών διακρίνεται για την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία του, έχοντας ως στόχο να βρίσκεται πάντα δίπλα στον ασθενή, προσφέροντάς του την ιατρική φροντίδα που του αξίζει.

Παράλληλα, το Θεραπευτήριο Αθηνών, πιστό στις αξίες και τις αρχές που διέπουν το όραμά του, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, έχει εντάξει στους κύριους πυλώνες του σχεδιασμού και της δράσης του την κοινωνική συνεισφορά. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιεί μία σειρά από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες απολαμβάνουν της πλήρους στήριξης και συμμετοχής του προσωπικού της Κλινικής.

Η δέσμευση του Θεραπευτηρίου Αθηνών για έγκυρη και αξιόπιστη διάγνωση των προβλημάτων υγείας θεμελιώνεται μέσα από την συνεχή επένδυση σε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας όπως ο Αξονικός Τομογράφος Siemens SOMATOM GoNow  ή η ανάλυση των εξετάσεων από το εξειδικευμένο προσωπικό της NetRadiology.

Στο Θεραπευτήριο Αθηνών για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του κοινού λειτουργούν δυο Covid Test Points στην Ι. Δροσοπούλου 24 και Μαυρομματαίων 26 καθώς επίσης, και Post Covid Ιατρείο με ολοκληρωμένες υπηρεσίες διάγνωσης και φροντίδας για τους ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό.

Ο τομέας της υγείας απαιτεί κινήσεις που θα εμπνέουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους πολίτες για να μπορούν να θέτουν και οι ίδιοι σε προτεραιότητα την υγεία τους. Το Θεραπευτήριο Αθηνών αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ποιότητα στις υπηρεσίες υγείας μπορεί να συνυπάρχει με το προσιτό κόστος, μέσα από μια θεώρηση της έννοιας της υγείας που τοποθετεί τον ασθενή και τις ανάγκες του στο επίκεντρό της.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τη φιλοσοφία που Θεραπευτηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.athenshospital.gr.

  • fb
  • yt

Αυτό το διαβάσατε;